okładka zastępcza

Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności

Nogala-Kałucka, Małgorzata Redakcja., Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)

Rok wydania: cop. 2010.

Chemia analityczna stosowanie stosowanie, Żywność badanie metody. badanie metody., Żywność badanie, Podręczniki akademickie, Podręczniki akademickie

dostępne:

2 z 2

Autor
Nogala-Kałucka, Małgorzata Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności
ISBN
978-83-7160-575-8
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Rok wydania
cop. 2010.
Objętość
126 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
543
664.017
664+63:543:614.3](075.8)
Hasła przedmiotowe
Chemia analityczna stosowanie stosowanie
Żywność badanie metody. badanie metody.
Żywność badanie
Podręczniki akademickie
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 9788371605758
080
%a (075.8)
080
%a 543
080
%a 664.017
080
%a 664+63:543:614.3](075.8)
245
%a Analiza żywności : %b wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności /
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c cop. 2010.
300
%a 126 s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wyk. ;%b rys., wyk. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Chemia analityczna %x stosowanie%x stosowanie
650
%a Żywność %x badanie%x metody.%x badanie%x metody.
650
%a Żywność %x badanie
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
920
%a 978-83-7160-575-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 21998
Sygnatura: 21998
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 21997
Sygnatura: 21997
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane